Seo Bureau Voor Je Website

Published Aug 16, 20
6 min read

Hoe Kom Je Aan Backlinks

Integendeel, zulke herhalingen kunnen voor de gebruiker zeer vervelend zijn. Wie wil er nu een blog of tekst lezen waar deze 10 keer onderbroken wordt om jouw aandacht af te leiden naar een ander artikel. Zulke links moeten natuurlijk overkomen. Wel kan een mogelijke herhaling in sommige gevallen een meerwaarde bieden voor een eindgebruiker, bv.

Vooraleer we de mogelijke afstraffingen overlopen, kunnen we stellen dat bij linkbuilding steeds op een menselijke manier moet worden afgewogen of een backlink nu een waarde kan bieden aan jouw bezoekers. Ook wordt algemeen aangenomen dat je je maar beter houdt aan de richtlijnen die Google heeft opgesteld. Eenmaal je door Google wordt afgestraft is het moeilijker om jouw reputatie van voorheen terug op te bouwen.

Net zoals bij backlinks op pagina’s waar content kwaliteitsloos blijkt te zijn, zal de algemene kwaliteit van deze backlinks heel laag zijn. Hier gaat Google ervan uit dat deze verworven backlink er niet uit zichzelf op terecht is gekomen - bovenaan in google komen. Volgens deze ideologie zal er enkel naar jou gelinkt worden als jij een bepaalde relatie hebt met derden in je sector of dat net jouw blogpost/pagina zoveel waarde biedt dat deze van nature links aantrekt.

Hoe Hoog In Google Komenlink Building Tips Om Bovenaan In Google Te Komen

Zo zal een Engelstalig SEO bedrijf in normale omstandigheden niet gaan linken naar een Spaanse website. Uiteraard zal dit principe niet op elke sector van toepassing zijn, maar over het algemeen wordt dit wel gebruikt om de waarde van een backlink te bepalen. Ook het overdreven en wederzijds vergaren van backlinks wordt afgestraft.

Collega’s in het betreffende werkgebied die elkaar over de jaren hebben leren kennen zullen natuurlijk meer geneigd zijn om naar elkaar te linken. Dit is echter een groot valkuil dat vaak voorkomt bij linkbuilding strategieën. Na verloop van tijd zal deze uitgegroeide zakenrelatie niets anders zijn dan een manier om snel en gemakkelijk backlinks bijeen te sprokkelen.

link Building Tips Om Bovenaan In Google Te KomenHoe Kom Ik Bovenaan In Google

het effectief verdienen van zulke backlinks. Probeer dus enkel organische en natuurlijke backlinks te vergaren zodat jouw bezoekers of eindgebruikers steeds via deze backlinks kunnen profiteren van echte waarde. Een derde fout die je zeker moet voorkomen en die door Google tevens zeer hard en vrij snel wordt afgestraft is linkspam.

Linkbuilding: Meer Autoriteit Door linkbuilding Specialisten

Dit bijvoorbeeld bij over-geoptimaliseerde anchor-tags die vaak voorkomen in de beoordelingen op een blog/forum, vaak gecombineerd met een comment die niet echt bijdraagt tot de discussie. Als deze blog dan nog eens niet relevant is voor jouw website, ben je helemaal verkeerd bezig. Ook hier wijzen we er nogmaals op dat backlinks natuurlijk vergaard moeten worden.

Wanneer je deze strategie toepast is de kans dan ook groot dat je door Google afgestraft wordt en zal je dus je Google ranking zeker niet zien stijgen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wanneer je af en toe een reactie plaatst op een zeer relevante blog binnen je sector dit een waarde kan beteken voor je ranking.

Dit zolang jij door het plaatsen van die link de gebruikers van beide websites waarde biedt. Als laatste halen we de betaalde links aan. Veel SEO experten menen dat betaalde links vaak een slecht idee zijn wanneer je jouw linkbuilding verder wilt uitbouwen. Ook Google zelf werd al eens slachtoffer van deze foute linkbuilding strategie, en strafte daardoor zichzelf af.Lees het volledige artikel: Searchengineland - Google penalizes Japan Het betalen voor een backlink is iets waar Google geen voorstander van is, maar het kan de strategie nu eenmaal niet afstraffen zolang de backlink de gebruiker waarde biedt. Zo kan je bijvoorbeeld betalen voor het plaatsen van een artikel op een bekende website met hoge relevantie.

Hoe Kom Ik Bovenaan In GoogleDe Tijdlijn Van link Building In Google

Het detecteren van een ‘Google penalty’ kan je steeds doen via het platform Google Search Console. Hiermee kan je trouwens alle SEO bestraffingen opsporen, niet alleen de afstraffingen voor slechte backlinks. Je vind deze bestraffingen terug onder de notificaties. Belangrijk om weten is dat Google twee soorten bestraffingen geeft (backlinking). Aan de ene kant heb je manuele acties: afstraffingen die door Google’s spam team manueel worden opgespoord.

Dankzij die update wordt je site dan plots wel afgestraft, terwijl dit hiervoor niet het geval was. Over de algoritmische bestraffingen hoef je je niet al te veel zorgen te maken. Zolang jij waarde in het achterhoofd houdt bij het uitbouwen van je linkbuilding zal je hoogstwaarschijnlijk geen plotse afstraffingen krijgen.

linkbuilding Tips Om Bovenaan In Google Te Komen

Zo heb je bijvoorbeeld Matt Cutts, het voormalig hoofd van het Google’s webmaster spamteam. seo specialist in Amersfoort voor ondernemers. Deze heeft steeds een opinie over de impactvolle updates van Google. Ook kan je het youtube kanaal van Google Webmasters raadplegen voor up-to-date te blijven met de nieuwste updates en veranderingen binnen het SEO landschap. Er zijn enkele manieren om deze afstraffingen recht te zetten.

Als er daarbij een probleem opduikt, zal Google een waarschuwing geven en toelichten wat het probleem juist is. Als je problemen hebt met je linkbuilding kan je enkele stappen ondernemen om jouw fouten recht te zetten. We zeggen nu ‘jouw fouten’, maar het kan evengoed zijn dat je een afstraffing krijgt omdat je al een te lange tijd de links naar je website niet hebt gecontroleerd waardoor er misschien doorheen de tijd een hele hoop niet-relevante en kwaliteitsloze backlinks ontstaan zijn.

Zo kan je dus ook gaan controlen welke links juist schadelijk zijn om deze vervolgens te ontbinden. Ook jij kan een deel van het probleem zijn. Jij hebt misschien in het verleden eens gelinkt naar een website die nu niet meer up-to-date blijkt te zijn of is geëvolueerd naar een gebruiksonvriendelijke en misleidende website.

Denk steeds aan jouw gebruiker, hoe waardevoller de link is voor je gebruikers, hoe waardevoller deze ook is voor Google. Heeft deze link slechts een kleine waarde voor jouw bezoekers en is deze niet significant genoeg en wil je bijgevolg dat die niet geïndexeerd kan worden - h1 h2 h3. Dan kan je altijd een attribuut toevoegen aan jouw anchor tag in de HTML code.

De link zal bijgevolg dus ‘genegeerd’ worden waardoor deze ook geen effect heeft op jouw linkbuilding of op de linkbuilding van derden. Dit doe je als volgt: Cheap Flights Waarom is dit zo handig? De belangrijkste reden is dat je zelf niet kunt achterhalen of de pagina waarnaar je verwijst wel een waarde biedt die relevant is voor jouw website.

Better safe than sorry! Dit komt echter vaker voor dan je denkt, hier heb je alvast enkele voorbeelden waar dit scenario kan voorkomen: Blog posts Forum posts Comments on your website Editeerbare ‘Wiki pages’ (e (betekenis seo) (seo in Friesland voor je bedrijf).g. Wikipedia) Yahoo Answers Gastbijdrages Gebruikers kunnen op elk van deze pagina’s gratis links toevoegen waardoor ze door webmasters maar moeilijk controleerbaar worden.

Bovenaan In De Google-ranking

Een andere manier om gebruik te maken van de ‘no-follow’ links is wanneer je betaalt voor een online advertentie. linkbuilding betekenis. Stel bv. dat je een banner koopt op een bekende website in de hoop meer bezoekers naar je website te halen. Volgens Google dien je zulke links ook een ‘no-follow’ mee te geven.

Navigation

Home

Latest Posts

Seo Bureau Voor Ondernemers

Published Sep 18, 20
6 min read

Linkbuilding Bureau Voor Ondernemers

Published Sep 18, 20
6 min read

Seo Specialist Voor Je Website

Published Sep 17, 20
6 min read